Rólunk

Év Tapasztalat
0 +

Kis cégtörténet

A Car-Do Box Dobozgyártó Kft. szakképzett csapata, több évtizedes gyakorlattal, tapasztalattal áll minden csomagolóeszközt, csomagolóanyagot igénylő webáruház, cég és magánszemély rendelkezésére. Büszkék vagyunk arra, hogy sok a visszatérő és állandó ügyfelünk, ezen felül számos új érdeklődő jön ajánlás útján, ami azt jelzi számunkra, hogy elégedettek a munkánkkal.

Rendkívül fontos számunkra, hogy vevőinket magas színvonalon, megbízhatóan, a kért minőségben, versenyképes áron és gyorsan szolgáljuk ki. Azon dolgozunk folyamatosan, hogy mindezen törekvéseinket minél komplexebbé tegyük, emiatt vezettük be a házhoz szállítási és raktározási szolgáltatásainkat.

Jövőszemléletünket jellemzi, hogy a termékfejlesztésre és a minőségbiztosításra kiemelt figyelmet fordítunk. Mint minden ipari szereplőnek, nekünk is felelősségünk a környezettudatos működés, a fenntarthatóság szem előtt tartása. Kiemelt figyelmet fordítunk üzemünk hatékony energiafelhasználására, termékeink ökológia lábnyomának csökkentésére. Újra hasznosítható alapanyagokból dolgozunk, gyakorlatilag hulladékmentesen. 

A gyártás során keletkező technológiai maradékot partnerünk segítségével újrahasznosítjuk és ismét alapanyagot gyártunk belőle. Ahol a termék felhasználási feltételei engedik, újrahasznosított anyagot formázunk. Kiemelt segítséget szeretnénk nyújtani vevőinknek a kifutott termékeik kezelésében, újrahasznosításában is, ezzel támogatva saját tevékenységük ökológiai lábnyomának csökkentését.

Tíz fős cég révén a csapatban nagy az összetartás és egymás munkájának támogatása. A Car-Do Box Dobozgyártó Kft. két ügyvezetője a szívén viseli mind a dolgozók jólétét, mind a cég sorsát.

Iglainé Marianna

E-mail: info@car-do.hu
Telefon: +36 30 951 5305

Balázs csomagolástechnikai szakmérnökként támogatja a céget. A legkedvesebb területei a cégben a termék és szolgáltatásfejlesztés, ezen felül remek ötletei szoktak lenni a vállalatirányítási szoftverünket illetően is.

Lancsalics Balázs

E-mail: lancsalics.balazs@car-do.hu
Telefon: +36 30 719 2927

Balázs csomagolástechnikai szakmérnökként támogatja a céget. A legkedvesebb területei a cégben a termék és szolgáltatásfejlesztés, ezen felül remek ötletei szoktak lenni a vállalatirányítási szoftverünket illetően is.

Gépparkunknak

köszönhetően egyedi és komplex gyártásokat is vállalunk:

  • Síkágyas digitális nyomtató
  • Síkágyas kivágógép
  • Tengelystanc
  • Szitanyomógép
  • 5-temngelyes marógép
  • Vákuumformázó

Egy átlagos nap nálunk:

24 adag

kávét iszunk meg

1500 dobozt

készítünk

50 displayt

készítünk

10 ügyféllel

egyeztetünk telefonon

4 fuvart

indítunk el

2 segítői, szakértői konzultációt

tartunk annak érdekében, hogy egy webshop csomagolási költségeit optimalizáljuk

3 új szerszámot

tervezünk és gyártunk le

82% -os

jókedv

Komplex szolgáltatásainkat az is elősegíti, hogy testvércégünkkel az NT Display-vel folyamatosan támogatjuk egymást. Ezáltal szolgáltatásaink ki tudnak egészülni:

  • fa, fém, karton és műanyag alapanyagok megmunkálása, gyártása
  • CNC marás, lézervágás, vákuumformázás, fémmegmunkálás, összeszerelés, csomagolás
  • nagyformátumú digitális nyomtatás, szitanyomtatás, tamponnyomás