TERMÉKEINK

Milyen csomagolóanyagot készít a car-do? Cégünk nem tart raktárkészletet, kizárólag vevői megrendelésre gyártjuk az egyedi tervezésű csomagolóanyagokat. Mindenre van kész javaslatunk – de hisz miért is elégedne meg a standard megoldásokkal, amikor teljesen egyedi csomagolása is lehet? Még időben sem tart feltétlenül tovább – kérje ajánlatunkat!

Hagyományos tető-fenék lapolt dobozok

 A legegyszerűbben használható fel, alul-felül ragasztószalaggal záródik, nem igényel az összeállítása semmiféle speciális technikát. Valamennyi létező hullámtípusból előállítható.  Vevői igény szerint két színnel nyomtatható, flexo technológiával. Szinte bármekkora méretben gyártható, az egészen kisméretű dobozoktól a raklap méretű dobozokig, ragasztott illetve tűzött kivitelben egyaránt.

kimetszett doboz

Előállításukhoz gyártó szerszám szükséges, mely megadja a doboz konstrukcióját, kiviteli formáját. Felhasználási területük megegyezik a hagyományos tetőfenék-lapolt dobozokéval, de itt egyedi formákat lehet kialakítani a szerszám segítségével. 

Egyedi feliratozás, logózás

Logóztassa csomagolóeszközeit, hogy jól azonosíthatóvá váljon! Csomagolóeszközeit alacsony mennyiségben és elfogadható költségek mellett egyedivé teheti.

Csomagoló tálcák és betétek

Védje termékét nem csak kivül hanem csomagoláson belül is! Egyedi igény szerint keszülhet papírból vagy műanyagból is.