Társ a költözés során

Ha költözésről van szó, akkor egyértelműen a kartondobozra asszociálunk, nem véletlenül, hiszen ez a legpraktikusabb módja a csomagolásnak.

A kartondoboz számtalan előnnyel rendelkezik, sokan nem tudják, hogy használata a legkörnyezettudatosabb megoldás a csomagolás területén, hiszen újrahasznosított papírból készül. További előnye, hogy önmagában rendkívül könnyű, kis helyen is tárolható, ennek ellenére igen masszív, így jól bírja a csomagolással és költözéssel járó, hosszabb igénybevételt.

A kartondobozokból számtalan méretű példányt gyártanak, így mindig megtalálhatjuk a becsomagolandó tárgyakhoz szükséges méretet. Nálunk egyedi méretű kartondobozt is rendelhet, melyet kifejezetten az Ön igényeire szabva készítünk el, megkönnyítve a csomagolással járó nehézségeket speciális méretű, alakú tárgyak esetén is.

Ne feledje, ha költözéshez keres csomagolóanyagot, akkor nálunk megtalálja a legmegfelelőbb kartondobozokat és akár egyedi méretekben is gondolkodhat! Tekintse végig honlapunkat és tájékozódjon termékeink széles választékáról, valamint kedvező árainkról!