Elválasztó elemek sokoldalú felhasználásra

A kartonpapír egy igen sokoldalú alapanyag. Felhasználható a csomagolástól kezdve a tároláson keresztül, akár a bútorkészítésig, szinte mindenre. A kartonpapír felhasználásának csak az emberi képzelet szabhat határokat. A karton olcsó alapanyag, sokoldalú, előállítása széles körben elterjedt, emellett újrahasznosítható.

Mit hagytunk ki? A kartonpapírból nemcsak dobozok és tárolók, de elválasztó elemek is készülnek. Mire jók az ilyen karton elválasztó elemek? Először is a segítségükkel egy már meglévő nagyobb kartondoboz belsejét kisebb részekre oszthatjuk, és nem kell újabb dobozokat vásárolnunk, csupán a meglévőket átalakítani. Az elválasztó elemek vagy betétlapok alkalmasak bizonyos áruk védelmére, például könnyen gyűrődő, papíralapú termékek esetében. Ezekkel az elemekkel akár katalogizálhatunk is, hiszen a dokumentumok között tökéletes és követhető rendszert alkotnak.

Rendeljen tőlünk elválasztó elemeket vagy kartondobozokat, és hasznosítsa őket a felhasználási terület sajátosságainak megfelelően!